Site icon Wedding Style -Γάμος,Νυφικά,Δεξιώσεις

Wedding in milos – διοργάνωση γάμου

www.weddinginmilos.gr

Facebook

 

Στο Wedding in Milos θα βρείτε ότι ακριβώς χρειάζεστε για την αρτιότερη οργάνωση μιας πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης.

Είτε πρόκειται για τη δεξίωση του γάμου σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας, επιλέξατε ανθρώπους που θα σας εγγυηθούν την επιτυχία της εκδήλωσής σας. Οι μοναδικές στιγμές που σκοπεύετε να ζήσετε στο νησί της Μήλου δε θα πρέπει να επισκιαστούν από καμία ατέλεια.

Σας προσφέρουμε ποικίλες υπηρεσίες μέσα από ένα μεγάλο εύρος επιλογών, για την απόλυτη ικανοποίηση σας, αλλά και την ευχαρίστηση των καλεσμένων σας.

Wedding in milos

Σας προκαλούμε να επιλέξετε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας για τη διοργάνωση της δεξίωσης του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας ή ακόμα και κάποιας σημαντικής επαγγελματικής δραστηριότητας.

    

Wedding in milos Photo Gallery

Στο πανέμορφο νησί της Μήλου με τις μοναδικές παραλίες και τα σμαραγδένια νερά, μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών αναλαμβάνει με υποδειγματική συνέπεια την οργάνωση όλων των κοινωνικών σας εκδηλώσεων (γάμους, βαπτίσεις, πάρτι, συνέδρια).

Η πολύχρονη εμπειρία, η συνέπεια και η αξιοπιστία των συνεργατών μας, αποτελούν εγγύηση για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κια ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε σας εκδήλωση με ιδιαίτερη λάμψη, ρομαντισμό και ομορφιά.

Στόχος μας είναι οι πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας να γίνουν γλυκές αναμνήσεις για σας και τους καλεσμένους σας.

Σας προκαλούμε να το τολμήσετε…

      

Ανθοστολισμοί  Ελένη Τσιριγώτη (Το γιασεμί)

Τα υψηλής ποιότητας υλικά που υποδεικνύουν οι τελευταίες τάσεις της μόδας, θα προσδώσουν σε κάθε κοινωνική σας εκδήλωση ιδιαίτερη λάμψη, ρομαντισμό και ομορφιά. Στο φανταστικό νησί της Θεάς του Έρωτα, η φιλικότητα και η ζεστασιά των υπηρεσιών μας, θα είναι ο πρώτος σας οδηγός στο μαγικό ταξίδι που ονειρεύεστε. Ένας ξέφρενος χορός χρωμάτων, μέσα από εκρηκτικές συνθέσεις αλλά και ρομαντικές πινελιές, θα είναι η περίτεχνη υπογραφή μας στην πρώτη πράξη του μοναδικού αυτού έργου της ζωής σας. Βλέπουμε τους πελάτες μας σαν φίλους και στους φίλους, οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές.
Ζητείστε μας απλά να πυροδοτήσουμε τα αισθήματα σας και τις αισθητηριακές αντιλήψεις των καλεσμένων σας, μέσα από χρώματα και δυναμικές εικόνες…

Στοιχεία επικοινωνίας

Υπεύθυνη επικοινωνίας Ελένη Τσιριγώτη

Διεύθυνση
Τριοβάσαλος, 84800 Mήλος

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

(+30) 22870 21139
(+30) 694 4411119

Email
tsirig5@gmail.com
Βρείτε μας στο χάρτη

Exit mobile version