Site icon Wedding Style -Γάμος,Νυφικά,Δεξιώσεις

Tselios Catering – Full Catering Services

www.tselios-catering.gr

Tselios Catering – Full Catering Services

Η φιλοσοφία του Tselios Catering βασίζεται στην επιθυμία μας για την άψογη κάλυψη κάθε δεξίωσης που αναλαμβάνουμε.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της ποιοτικής μαζικής εστίασης μας έχει διδάξει ότι κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και κάθε ανάγκη του σημαντική.

Πιστεύουμε ότι το επιτυχημένο αποτέλεσμα δεν βασίζεται μόνο στην οργάνωσή μας και στην επιλογή των κατάλληλων συνεργατών αλλά και στην ικανότητά μας να ακούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη μας.
Θέλουμε να νιώθετε απόλυτη σιγουριά όταν μαζί θα σχεδιαζουμε το menu και την δεξίωσή σας και το αποτέλεσμα να δικαιώνει την εμπιστοσύνη σας.

Tselios Catering – Δεξιώσεις Γάμου

Το Tselios catering από την ίδρυσή του , δραστηριοποιήθηκε και εξειδικεύεται στις γαμήλιες δεξιώσεις . Συνειδητοποιώντας τον ανεπανάληπτο χαρακτήρα μιας γαμήλιας δεξίωσης στρέφουμε την φροντίδα μας στην αισθητική και άψογη οργάνωση της.Έμπειρο δίκτυο συνεργατών , σύγχρονος εξοπλισμός , ειδυλλιακοί χώροι , πρωτότυπες λύσεις παράλληλα με την υψηλή γαστρονομία και μια τεράστια ποικιλία γεύσεων το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εφάμιλλο των ονείρων σας.

Ακολουθώντας το αυστηρό χρονοδιάγραμμα με διαρκείς επιθεωρήσεις και πιθανές αλλαγές , υπάρχει άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις της περίστασης , δηλαδή το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε την ημέρα των ονείρων σας .Με σεβασμό στους καλεσμένους και τον προϋπολογισμό σας , υπογράφουμε την επιτυχία της άψογης γαμήλιας δεξίωσης … της δικής σας!

Tselios Catering – Δεξιώσεις Βαπτίσεων

Χρώματα, παιχνίδια , μουσική , πολλά χαρούμενα χαμόγελα και βέβαια, εδέσματα, άριστης ποιότητας το Tselios catering είναι αρμόδιο να σας καθοδηγήσει σε ακόμα μία σημαντική περίσταση της ζωής σας…. Τα μικρά σας αγγελούδια αξίζουν πάντα και μόνο το καλύτερο .
Πολύχρωμα menu , φρέσκα υλικά και νόστιμες λιχουδιές , για μικρούς και για μεγάλους , δεν μπορούν παρά μόνο να στολίσουν την όμορφη διάθεση σας και να συμβάλουν στη φιλοξενία των καλεσμένων σας.
Και όσον αφορά τη διασκέδαση….επιτελείο συνεργατών μας μπορεί να φροντίσει την διασκέδαση των παιδιών με ειδικά happenings από εξειδικευμένους διασκεδαστές κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, cartoon, face painting και άλλους, που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση ενώ θα απογειώσουν τη διάθεση όλων.

Photo Gallery

Διεύθυνση

Δαρειώτου 20 , Μεσσήνη

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

27220 22457

694 7193435

 

Email

catering.tselios@gmail.com

Βρείτε μας στο χάρτη

 

 

Exit mobile version