Site icon Wedding Style -Γάμος,Νυφικά,Δεξιώσεις

Ostraco Suites Boutique Hotel – Μύκονος

www.ostraco.gr

Ostraco Suites Boutique Hotel

Το boutique ξενοδοχείο Ostraco Suites στη Μύκονο είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός διακοπών για ταξιδιώτες που αναζητούν ηρεμία, χαλάρωση και διακριτική πολυτέλεια σε ένα νησιώτικο καταφύγιο αφοπλιστικής αισθητικής, διακεκριμένο μέλος των Small Luxury Hotels of the World.

Μερικά μόλις λεπτά από την πανέμορφη Χώρα, το Ostraco Suites διαθέτει υπέροχες σουίτες στη Μύκονο, με καταπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και αποκλειστικές παροχές.
Από τα πιο γοητευτικά ξενοδοχεία 4 αστέρων στη Μύκονο, το Ostraco Suites ανήκει στον όμιλο ξενοδοχείων Small Luxury Hotels of the World που ξεχωρίζουν για τις άρτιες εγκαταστάσεις και τις άριστες υπηρεσίες τους.

Το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσίες οργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων για γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις που θα μείνουν αξέχαστες. Τα ζευγάρια που επιθυμούν να ενώσουν τις ζωές τους στο μαγευτικό νησί της Μυκόνου μπορούν να αφεθούν στα χέρια των ειδικών που θα οργανώσουν για εκείνους έναν ονειρεμένο γάμο δίπλα από τα ιριδίζοντα νερά της πισίνας ή στα υπερυψωμένα παραδοσιακά ξωκλήσια με φόντο το απέραντο Αιγαίο.

Η Μύκονος είναι σίγουρα ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός καθώς και μια από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες για εντυπωσιακούς γάμους και ρομαντικά γαμήλια ταξίδια. Το ξενοδοχείο Ostraco Suites υπόσχεται να χαρίσει μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών καθώς και ένα μήνα του μέλιτος που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη των νεονύμφων.

Ostraco Suites Boutique Hotel – διοργάνωση γάμου

Οι Κυκλάδες προσφέρουν γενναιόδωρα το πιο όμορφο και ρομαντικό σκηνικό για ένα γάμο.
Ειδικά οι γάμοι στη Μύκονο πάντα χρωματίζονται από τις glamorous πινελιές του κοσμοπολίτικου νησιού, που είναι γνωστό για τις πολυτελείς του υπηρεσίες σε όλους τους τομείς.

 

Το ξενοδοχείο Ostraco Suites βρίσκεται ειδυλλιακά τοποθετημένο 600 μόλις μέτρα από το κοσμοπολίτικο κέντρο της Μυκόνου ενώ προφέρει ολοκληρωμένες παροχές και υπηρεσίες για την οργάνωση των πιο εκπληκτικών γάμων. Τα γραφικά εκκλησάκια για τις γαμήλιες τελετές, οι υπέροχα διαρρυθμισμένοι εξωτερικοοί χώροι και οι μοναδικές υπηρεσίες σχεδιασμού και οργάνωσης του τέλειου γάμου πρόκειται να μαγέψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς προσκεκλημένους.

Στα γραφικά εκκλησάκια του Ostraco Suites έχουν διοργανωθεί κατά καιρούς οι πιο ρομαντικοί γάμοι στη Μύκονο.

 

Το έμπειρο προσωπικό, εξειδικευμένο στην οργάνωση εκδηλώσεων, θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες που θα επιλέξουν το ξενοδοχείο αυτό στις Κυκλάδες για την οργάνωση κάποιου event, μιας γαμήλιας τελετής ή ένα after wedding πάρτι γύρω από την πισίνα.

  

Από την επιλογή της διακόσμησης στο εκκλησάκι και τον χώρο του πάρτι και την υποδοχή των καλεσμένων, ως την επιλογή της μουσικής και του φαγητού, όλα θα πραγματοποιηθούν στην εντέλεια!

Τέλος, ο μήνας του μέλιτος στις Κυκλάδες, σε μια από τις υπέροχες Σουίτες Νεονύμφων που διαθέτει το ξενοδοχείο, θα είναι ονειρικός.

Ostraco Suites Boutique Hotel – Suites

Το boutique ξενοδοχείο Ostraco Suites, διαθέτει τις πιο φιλόξενες σουίτες στη Μύκονο στις οποίες κυριαρχεί η μοντέρνα αισθητική. Ανάμεσα στα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία 4 αστέρων στη Μύκονο, το Ostraco Suites μαγεύει τον επισκέπτη με την ασύγκριτη θέα του στο καταγάλανο Αιγαίο.

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στη Χώρα, ακολουθεί αυστηρά την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διαθέτει 21 σουίτες αποκλειστικού σχεδιασμού και διαρρύθμισης, που αποτελούν πρότυπα λειτουργικότητας, άνεσης και πολυτέλειας.

Το λευκό κυριαρχεί, ενώ πινελιές έντονων χρωμάτων δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαρούμενη και ζωντανή, που ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του νησιού. Η Μύκονος, άλλωστε, είναι διάσημη για τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, τη ζωντάνια και την ιδιαίτερη γοητεία και ομορφιά της.

Οι εκλεκτοί επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια πραγματικά πολυτελή διαμονή στη Μύκονο, στις σουίτες με θέα του Ostraco Suites, στη Χώρα.

 

Καλούνται να θαυμάσουν την αρχιτεκτονική και τις αποκλειστικές παροχές στα δωμάτια, να αφεθούν στη θέα του αιγαιοπελαγίτικου ηλιοβασιλέματος, να περιπλανηθούν στους ευωδιαστούς κήπους και να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά της πισίνας.

Κάθε μία από τις σουίτες είναι μοναδικά επιπλωμένη και διακοσμημένη, συνδυάζοντας αρμονικά την κυκλαδίτικη αισθητική με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, δίνοντας άρρητη υπόσχεση για αξέχαστες διακοπές στο Νησί των Ανέμων. Η Μύκονος εντυπωσιάζει με το εκτυφλωτικό της λευκό και το απέραντο γαλάζιο και το Ostraco Suites μαγεύει με την καλαισθησία και την απλότητά του.

Ostraco Suites Boutique Hotel – Wedding Suites

Οι σουίτες νεονύμφων με jacuzzi του Ostraco Suites απολαμβάνουν την ωραιότερη θέα στη Μύκονο.

Καλύπτοντας 35-50 τ.μ. διακριτικής πολυτέλειας, οι τέλειας αισθητικής πάλλευκες σουίτες διαθέτουν εσωτερικό ή εξωτερικό Jacuzzi και king size κρεβάτι. Οι νεόνυμφοι μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη χαλάρωση στις καλόγουστα διακοσμημένες αυτές σουίτες βυθισμένοι στο εξωτερικό jacuzzi ενώ ατενίζουν το απέραντο γαλάζιο του ορίζοντα.

 

Ρομαντικοί φωτισμοί, κυκλαδίτικες διακοσμητικές πινελιές, απόλυτη διακριτικότητα και ηρεμία συμπληρώνουν την εικόνα μιας αξέχαστα ρομαντικής διαμονής.

 

Ostraco Suites Boutique Hotel – Rooms

Με πυξίδα την απαράμιλλη αισθητική και την κομψότητα, τα δωμάτια και οι σουίτες του Ostraco Suites στη Χώρα της Μυκόνου υπόσχονται μια αξέχαστη διαμονή.

  

Ιδιαίτερος σχεδιασμός, με έμφαση στη λεπτομέρεια, την εργονομία και τη λειτουργικότητα, πανέμορφα έπιπλα, μεγάλοι καθρέπτες, τηλεοράσεις plasma, CD player, δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, χρηματοκιβώτιο και πολλές ακόμα παροχές, θέτουν νέες βάσεις για την πολυτελή διαμονή στη Μύκονο.

Η πολυτελής διαμονή στα δωμάτια και τις σουίτες του Ostraco Suites είναι δεδομένη, αφού οι ιδιοκτήτες και η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχουν φροντίσει ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια, με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πλέον απαιτητικού επισκέπτη.

Με αξεπέραστο service και φιλική διάθεση, το προσωπικό του Ostraco Suites σας καλωσορίζει στο Νησί των Ανέμων.

Ostraco Suites Boutique Hotel – Παροχές

  • Βαμβακερά μπουρνούζια και ιματισμός
  • Σαγιονάρες
  • Μπανιέρες σε ορισμένα δωμάτια
  • Διπλά κρεβάτια
  • Καθιστικό
  • Καναπές-κρεβάτι
  • Διπλά τζάμια
  • Ηλεκτρονικές κλειδαριές
  • Μετασχηματιστές ρεύματος
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Αυτόνομος κλιματισμός
  • CD / DVD player και ραδιόφωνο
  • Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο

 

  • Απευθείας τηλεφωνική γραμμή
  • Τηλεοράσεις plasma σε όλα τα δωμάτια
  • Δορυφορικά κανάλια
  • Επαγγελματικός οπτικοακουστικός εξοπλισμός, κατόπιν συνεννόησης
  • Φρέσκα λουλούδια
  • Θέα στον κήπο
  • Μηχάνημα για παγάκια
  • Ιδιωτική βεράντα
  • Υπηρεσία καθαρισμού ρούχων
  • Προσωπικοί εκγυμναστές, κατόπιν συνεννόησης
  • Ασφάλεια

 

Ostraco Suites Boutique Hotel – video

 

Στοιχεία επικοινωνίας

ΔΡΑΦΑΚΙ – 84 600 ΜΥΚΟΝΟΣ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

+30 22890 23396

+30 22890 27121

Email

reservations@ostraco.gr

Βρείτε μας στο χάρτη

Exit mobile version