Site icon Wedding Style -Γάμος,Νυφικά,Δεξιώσεις

Neda Decorations Διακόσμηση & Οργάνωση Γάμου – Αθήνα

www.nedadecorations.gr

 

Neda Decorations

Οραματιστήκαμε αρχικά, και πραγματοποιήσαμε στην πορεία μας από το 1997, μέσα από τη διακόσμηση, με συνεργάτες νέους σχεδιαστές από την Ελλάδα και την Ιταλία, με διαρκή ενημέρωση για κάθε νέα τάση στο χώρο του Design στο Παρίσι και στη Φλωρεντία, να αλλάξουμε τη ζωή και τις στιγμές όσων μας εμπιστεύτηκαν.

Δώσαμε το στίγμα μας στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο -interior design- αλλά και στις ιδιαίτερες στιγμές σας -wedding decoration, special events-. Καταξιωθήκαμε σχεδιάζοντας Christmas decorations. Εμπνεύσαμε, ανατρέψαμε και δημιουργήσαμε νέα status.

Για τις στιγμές της ζωής σας με πολύ αγάπη…

Neda Decorations – Γάμος

Για εκείνη την ξεχώριστή ηµέρα της ζωής σας… Πρέπει να είναι όλα τέλεια!

Ασχολούμαστε με τη διακόσμηση γάμων, θέλουμε να δώσουμε το στίγμα μας στο σημαντικότερο γεγονός της ζωής σας. Έχοντας καθημερινή επαφή με το ζευγάρι, γνωρίζουμε την προσωπικότητά και το στυλ τους, ώστε να δημιουργήσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, σικάτο και αριστοκρατικό, σαν να ήταν το μοναδικό δικό μας γεγονός.

Ασχολούμαστε με:

Η συνταγή του τέλειου γάμου είναι:

 

Neda Decorations – Βάπτιση

Θέλετε να είναι όλα όπως τα έχετε φανταστεί? Κι εµείς το ίδιο!

Για τα μικρά πριγκιπόπουλα, σχεδιάζουμε και διακοσμούμε τη βάπτισή τους

Ασχολούμαστε με:

 

Neda Decorations – Neda Shop

Σετ Γαμου

Το NEDAshop.gr δημιούργησε για εσάς πολλές επιλογές σε σετ γάμου για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας. Ιδιαίτερα σετ αποτελούμενα από δίσκο, ποτήρι, μποτίλια και στέφανα γάμου. Συνδυασμοί σε μοντέρνο ή vintage ύφος για να ταιριάξουν τέλεια με το στυλ του γάμου αλλά και του σπιτιού σας στη συνέχεια.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι χρειαστείτε.

 

Νυφικές Ανθοδέσμες

Ο γάμος είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας. Ειδικά για τη νύφη, το νυφικό μπουκέτο πρέπει να την εκφράζει και να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά της. Στο NEDAshop.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε νυφικές ανθοδέσμες και μπουκέτα με πολλούς και ιδιαίτερους συνδυασμούς λουλουδιών και χρωμάτων, με ξεχωριστά δεσίματα και αξεσουάρ. Η υπηρεσία αποστολής τους προσφέρεται μόνο εντός Αθήνας, Πειραιά και των Προαστίων τους.

Για περισσότερες επιλογές και πληροφορίες μη διστάσετε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στέφανα Γάμου

Στο NEDAshop.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ασημένια στέφανα γάμου τα οποία συνδυάζονται με επιχρυσωμένες βέργες σε κίτρινο ή ροζ χρυσό ή  ξύλινες βέργες σε ρουστίκ ύφος. Όλα τα ασημένια στέφανα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ασημένια και φέρουν πιστοποίηση (925). Vintage στέφανα στολισμένα με ιδιαίτερες δαντέλες, φυσικό σχοινί αλλά και ρομαντικά με πέτρες και πέρλες. Στέφανα γάμου από επάργυρες και επίχρυσες βέργες.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι χρειαστείτε.

Βαπτιση

Στο NEDAshop.gr  θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για τη βάφτιση του παιδιού σας καθώς και υλικά που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μόνοι σας πολλά για τη διακόσμηση του τραπεζιού των ευχών, και πολλά ακόμη. Πινακίδες, κουτιά ευχών, ξύλινα διακοσμητικά, ιδιαίτερες δαντέλες σε κορδέλα, σχοινιά κλπ.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πολλά ακόμη υλικά που μπορεί να χρειάζεστε και που εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τα ανακαλύψετε.

Σπίτι και Διακόσμηση

Στο NEDAshop.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Φανάρια και κηροπήγια σε vintage ή μοντέρνο ύφος. Πίνακες ζωγραφικής σε καμβά ή σε λαμαρίνα έτοιμα να δώσουν χρώμα και να ανανεώσουν τη διάθεση σας. Φωτιστικά τα οποία θα δώσουν την τελευταία πινελιά στο χώρο σας. Μεγάλη ποικιλία σε  ξύλινους ή μεταλλικούς δίσκους που σίγουρα θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι χρειαστείτε.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση

Λεωφ. Θηβών 503 Αιγάλεω, Αθήνα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

+30 210 5900102

+30 6944 298147

Email

 info@nedadecorations.gr

Βρείτε μας στο χάρτη

Exit mobile version