Site icon Wedding Style -Γάμος,Νυφικά,Δεξιώσεις

Karnayo Hotel – Καστελλόριζο

www.karnayo.gr

Καρνάγιο Παραδοσιακά Καταλύματα – Καστελλόριζο

Στο ακριτικό Καστελλόριζο, το κόσμημα του ΝΑ Αιγαίου βρίσκονται τα παραδοσιακά δωμάτια και διαμερίσματα “ΚΑΡΝΑΓΙΟ” όπου συνδυάζουν αρμονικά το ύφος της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με τα στοιχεία του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στα παραδοσιακά αυτά καταλύματα με τα φιλόξενα δωμάτια και διαμερίσματα, πρωταγωνιστούν αρχέγονες φόρμες και υλικά. Η πέτρα, το ξύλο και το μάρμαρο εναρμονίζονται δίνοντας το στίγμα τους στο χώρο μέσα από παραδοσιακά τζάκια, πλακόστρωτα, ξύλινα ταβάνια, σκάλες και έπιπλα.

Καρνάγιο Παραδοσιακά Καταλύματα – Διαμονή

Τα άνετα δωμάτια και διαμερίσματα με το ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ύφος θα κάνουν την διαμονή σας αξέχαστη, καθ΄ότι πέραν της ήσυχης τοποθεσίας, με θέα προς το λιμάνι ή το βουνό, είναι εφοδιασμένα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις όπως:

 

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια & διαμερίσματα “Καρνάγιο” στο ακριτικό Καστελλόριζο αποτελούνται από 2 συγκροτήματα. Το 1ο βρίσκεται μόλις 25 μέτρα από τη θάλασσα και αποτελείται από 2 παραδοσιακά διαμερίσματα των 2 και 4 ατόμων. Το 2ο βρίσκεται κι αυτό πολύ κοντά στη θάλασσα, αλλά σε πιο ήσυχη περιοχή, για τους λάτρεις της ησυχίας και της απόλυτης ηρεμίας και αποτελείται από 4 παραδοσιακά δίκλινα δωμάτια.

Καρνάγιο Παραδοσιακά Καταλύματα – Καστελλόριζο

Η απόσταση των μόλις 25 μέτρων από το λιμάνι του Καστελλορίζου σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μακριά από τις καθημερινές αγχωτικές μετακινήσεις με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα, αφού οι αποστάσεις στο Καστελλόριζο είναι αρκετά μικρές ώστε να επιτρέπουν την περιήγηση με τα πόδια

Οι τυχόν επισκέψεις πέραν του περιπατητού μπορούν να γίνουν δια θαλάσσης, με ένα από τα βαρκάκια ή καϊκια του νησιού μας.

Βρισκόμενοι σε αυτόν τον μικρό και απομακρυσμένο τόπο , οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό των ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων “Καρνάγιο” προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να ικανοποιήσουμε στο μέτρο του εφικτού τις επιθυμίες σας, προσφέροντάς σας στιγμές μοναδικές.

Στοιχεία επικοινωνίας

Καστελλόριζο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

+30 22460 49266

+30 6977 092616

Email

info@karnayo.gr

Βρείτε μας στο χάρτη

Exit mobile version