Site icon Wedding Style -Γάμος,Νυφικά,Δεξιώσεις

Iδέες by m | Οργάνωση Γάμου & Βάπτισης – Ρόδος

www.ideesbym.gr

 

Iδέες by m | Οργάνωση Γάμου & Βάπτισης

Οι Ιδέες by M. βρίσκονται στο νησί της Ρόδου και αναλαμβάνουν την οργάνωση εκδηλώσεων. Είμαστε μια επιχείρηση που φημίζεται για την ιδιαίτερη αισθητική, το πρωτότυπο αποτέλεσμα που προσφέρει και τον επαγγελματισμό της.

Μετά από πολυετή πορεία στην οργάνωση εκδηλώσεων, εξειδικευτήκαμε στους στολισμούς, έχοντας αναλάβει διακοσμήσεις για γάμους και βαπτίσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις και ξεχώρισαν. Σας προτείνουμε πάντοτε τα πιο όμορφα σκηνικά. Οργανώνουμε, επιπλέον, θεματικούς γάμους, βαπτίσεις και πάρτι.

 

Επιλέξτε τη διακόσμηση του γάμου σας βάσει της προσωπικότητας και της αισθητικής σας. Κάντε τη βάπτιση του παιδιού σας ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους της δεξίωσής σας με τον πρωτότυπο στολισμό. Οι Ιδέες by M. πρωτοπορούν και στον τομέα των χειροποίητων δημιουργιών. Σχεδιάζουμε χειροποίητα προσκλητήρια και μπομπονιέρες, εξασφαλίζοντας μοναδικότητα και υπέροχες δημιουργίες.

Συνθέτουμε κάθε φορά ένα παραμυθένιο σκηνικό, σύμφωνα με το γούστο του πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε διαφορετικά χρώματα και υλικά. Στο χώρο μας, στη Ρόδο, μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Μπομπονιέρες, προσκλητήρια, αξεσουάρ γάμου, σετ βάπτισης, πρωτότυπα μικρά γλυκά, λαμπάδες και ανθοστολισμούς. Η οργάνωση των εκδηλώσεων πραγματοποιείται εξολοκλήρου από εμάς, χωρίς μεσάζοντες. Στοχεύουμε σε ένα αποτέλεσμα αρμονικό. Διαθέτουμε αστείρευτη φαντασία. Δεν ξεμένουμε ποτέ από εναλλακτικές λύσεις και νέες

Γάμος

 

Βάπτιση

 

 

Photo Gallery

Διεύθυνση
Λεωφόρος Ελευθερίας 2Α (έναντι Castello Rosso), Κρεμαστή, Ρόδος

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
+30 22410 47 261
+30 6948 572 550

e-mail
ideesbym@hotmail.com

Βρείτε μας στο χάρτη

Exit mobile version