Site icon Wedding Style -Γάμος,Νυφικά,Δεξιώσεις

Elefsina Ηotel – Leisure and Business[17]

www.elefsinahotel.gr

Elefsina Ηotel – Leisure and Business

Το Elefsina Hotel, ένα σύγχρονο και πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων, αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι φιλοξενίας στην ιστορική πόλη της Ελευσίνας.

 

Γάμος

Το Elefsina Hotel προσφέρει το ιδανικό σκηνικό 4 αστέρων για την δεξίωση του γάμου σας. Οι πανέμορφες αίθουσες, σχεδιασμένες με προσοχή στη λεπτομέρεια, μπορούν να φιλοξενήσουν δεξιώσεις σε στενό οικογενειακό κύκλο ή ανοιχτούς γάμους έως και 200 ατόμων. Η αφοσιωμένη ομάδα των συνεργατών μας θα χαρεί να συνεργαστεί μαζί σας και να σας καθοδηγήσει στην οργάνωση της πιο ονειρεμένης ημέρας της ζωής σας. Οι έμπειροι και ταλαντούχοι chef μας θα δημιουργήσουν γευστικές εκπλήξεις για όλους τους καλεσμένους σας. Μία τεράστια ποικιλία από επιλεγμένα κρασιά και διαλεχτές σαμπάνιες θα σας κρατήσουν στον αφρό, ενώ παραδοσιακά ποτά από όλες τις γωνιές της Ελλάδος θα βάλουν την προσωπική σας σφραγίδα στην φιλοξενία των καλεσμένων σας.

 

Περάστε το πρώτο σας βράδυ σε μία από τις άνετες σουϊτες μας για ένα μαγικό φινάλε σε μία αξέχαστη μέρα. Ξυπνήστε την πρώτη μέρα του γάμου σας και πάρτε πρωινό δίπλα στην πισίνα απολαμβάνοντας την φροντίδα του προσωπικού μας.

 

Βάπτιση

Όποιο στυλ και αν επιλέξετε, η δεξίωση της Βάφτισης στο Elefsina Hotel γίνεται εύκολα, οργανωμένα και οικονομικά!!
Η έμπειρη ομάδα οργάνωσης εκδηλώσεων που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα της προετοιμασίας, οι κομψές αίθουσες “Αισχύλος” και “Δήμητρα” και ο πλούσιος εξοπλισμός τους, καθιστούν το Elefsina Hotel την καλύτερη επιλογή για μια χαρούμενη δεξίωση βάφτισης που θα μείνει αξέχαστη!!

 

Catering

Μπορείτε να βασιστείτε στο Στάχυ Catering Services για την οργάνωση της εκδήλωσής σας για το catering στο γαμήλιο πάρτυ σας, για τη δεξίωση μίας βάπτισης, για τα εγκαίνια του καινούργιου σας καταστήματος, για το ιδανικό catering οποιασδήποτε γιορτής στο χώρο σας.
Με την πολύχρονη εμπειρία τους, οι επαγγελματίες του Στάχυ Catering Services θα ακούσουν τις επιθυμίες σας και θα σας παρουσιάσουν τις επιλογές σας.

Photo Gallery

 

 

Διεύθυνση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας


Email

info@elefsinahotel.gr

Βρείτε μας στο χάρτη

 

Exit mobile version