Site icon Wedding Style -Γάμος,Νυφικά,Δεξιώσεις

ΚΤΗΜΑ ΙΓΓΛΕΣΗ[17]

www.tatoiou392.gr

 

ΚΤΗΜΑ ΙΓΓΛΕΣΗ

Στην περιοχή της Δεκέλειας, δημιουργήσαμε έναν πανέμορφο χώρο, κατάλληλο να φιλοξενήσει τις σημαντικές εκδηλώσεις σας, κοινωνικές ή επαγγελματικές, και να προσφέρει σε εσάς και τους καλεσμένους σας στιγμές χαράς και χαλάρωσης.

 

 

 

Με τη δεκαετή μας εμπειρία στις δεξιώσεις γάμου και βάπτισης, καθώς επίσης τη συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες στο ευρύ πεδίο της οργάνωσης εκδηλώσεων και των υπηρεσιών catering, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που θα αποτελέσουν τα συστατικά της επιτυχίας της δικής σας εκδήλωσής. Η φιλική εξυπηρέτηση, η δημιουργικότητα και η συνέπεια αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας μας.
Το κτήμα Ιγγλέση διαθέτει προσεκτικά επιμελημένους χώρους (κήπο και αίθουσα), κατάλληλους να φιλοξενήσουν δεξιώσεις όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Ως προς τη χωρητικότητα αναφέρουμε ότι μπορούν να φιλοξενηθούν έως 700 άτομα στον κατάλληλα διαμορφωμένα κήπο και έως 350 άτομα στην κλειστή αίθουσα. Το κτήμα Ιγγλέση διαθέτει ιδιωτικό parking 1500 τ.μ., ενώ όλοι οι χώροι (και WC) είναι πλήρως προσβάσιμοι για άτομα που χρησιμοποιούν χειροκίνητα αμαξίδια.

 

 

 

Αίθουσα δεξιώσεων

 

 

 

Gallery Κήπου

 

Photo Gallery

  

 

 

 

 

Διεύθυνση

Λ. Τατοΐου 392, Δεκέλεια (Τατόι)

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

210 6254308

6977391245

6974710920

Email
info @ tatoiou392.gr
katerina @ tatoiou392.gr
lefteris @ tatoiou392.gr

Βρείτε μας στο χάρτη

 

 

Exit mobile version