Site icon Wedding Style -Γάμος,Νυφικά,Δεξιώσεις

Τα Λιθαρίτσια

www.litharitsia.gr

 

 

Τα Λιθαρίτσια

Το κατάστημά μας από τα πλέον γνωστά της Αθήνας και ξεχωριστά στο είδος του, λειτουργεί από το 1983. Βρίσκεται στο Άνω Ελληνικό, στην οδό Γούναρη 42, σε ένα χώρο εμβαδού 1000 τ.μ, ο οποίος έχει διαμορφωθεί κατά τον πλέον άριστο αρχιτεκτονικό τρόπο σε χειμερινή κλιματιζόμενη αίθουσα και σε καλοκαιρινό υπαίθριο χώρο (κήπο).

 

Γάμος

Ο γάμος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εμπειρίες στη ζωή μας. Είναι μία στιγμή χαράς και ευτυχίας που μοιραζόμαστε πάντα με τα πιο κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα. Σύμφωνα λοιπόν με το έθιμο, μετά την τελετή διοργανώνουμε μία γαμήλια δεξίωση για να διασκεδάσουμε παρέα με όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή. Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια δεξίωση έχει ιδιαίτερη σημασία. Και αυτό είναι κάτι που όλοι εμείς στα Λιθαρίτσια γνωρίζουμε καλά.
Σκοπός μας είναι να κάνουμε κάθε γαμήλια δεξίωση μία αξέχαστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας.

 

Βάπτιση

Έφτασε επιτέλους η στιγμή που η μεγάλη αγάπη της ζωής σας θα αποκτήσει όνομα. Μία τόση σημαντική στιγμή, γεμάτη με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας, όπως είναι αυτή της βάπτισης, αξίζει να τη μοιραστείτε με όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να την απολαύσετε στο έπακρο. Στα Λιθαρίτσια, κάθε δεξίωση βάπτισης αποτελεί για μας αφορμή και κίνητρο για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μαζί σας, δημιουργούμε το ιδανικό πλάνο για μία δεξίωση ακριβώς όπως τη φαντάζεστε.

 

Photo Gallery

 

 

 

 

Διεύθυνση
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
210 9619193
210 9616126

 

Βρείτε μας στο χάρτη

 

Exit mobile version