Site icon Wedding Style -Γάμος,Νυφικά,Δεξιώσεις

Κτήμα Πανταζή

ktima-pantazi

www.ktimapantazi.gr

Κτήμα Πανταζή

Στο «ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ», προσφέρουμε προσεγμένη φιλοξενία μετατρέποντας τις ξεχωριστές στιγμές σας στις πιο γλυκές αναμνήσεις. Στόχος μας η πληρέστερη οργάνωση της εκδήλωσης σας, αρωγοί μας το εξειδικευμένο προσωπικό του κτήματος που με συνέπεια, επαγγελματισμό και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, οργανώνουν άψογα κάθε είδους εκδήλωση, μετατρέποντάς μας σε μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές σας. Ο υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων, 4,5 στρεμμάτων στον Κουβαρά Αττικής (δίπλα στο Μαρκόπουλο), εντυπωσιάζει με το γαλήνιο περιβάλλον που δημιουργούν οι καταπράσινοι κήποι. Χαρακτηριστικό σημείο του είναι ο βραχόκηπος με το σιντριβάνι, καθώς και οι γωνιές που δημιουργούνται από την μοντέρνας αισθητικής, εναρμονισμένης με το περιβάλλον διακόσμηση.

 

Εντός του κτήματος δημιουργήσαμε ένα μικρό πέτρινο, πανέμορφο, γραφικό εκκλησάκι, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, στο οποίο μπορεί να φιλοξενήσει το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισής σας.

 

Αίθουσα δεξιώσεων

Η κλειστή αίθουσα δεξιώσεων είναι διακοσμημένη με γήινα ζεστά χρώματα και με εντυπωσιακούς πολυελαίους δίνοντας μια αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας εκπλήσσοντας ευχάριστα. Λειτουργεί όλο το χρόνο και είναι άριστα εξοπλισμένη ώστε να φιλοξενεί κάθε είδους εκδήλωση.

 

Photo Gallery

 

 

Διεύθυνση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
2105156192
6939461314

 


Βρείτε μας στο χάρτη

 

Exit mobile version