Site icon Wedding Style -Γάμος,Νυφικά,Δεξιώσεις

North Club Catering

www.northclubcatering.gr

 

North Club Catering

Γάμος

Όταν κάποιος ξεκινά αυτή το όνειρο που λέγεται γάμος, μπαίνει σε κάτι που είναι, αν μη τι άλλο, περιπετειώδες. Όταν μια γυναίκα κι ένας άντρας παντρεύονται, μπαίνουν σε μια διαδικασία για την οποία δεν ξέρουν τίποτε, εκείνη την ημέρα θέλουν όλα να είναι τέλεια να αποπνέουν μια νότα από το παραμύθι που έχουν μέσα στο μυαλό τους.
Η επιλογή του χώρου είναι η οδός προς το όνειρο, η μουσική τραγουδά τον ερώτα τους και πάει την διασκέδαση στα ύψη, το φαγητό απογειώνει το κυρίως θέμα των γεύσεων γαργαλώντας με μοναδικό τρόπο τις αισθήσεις και το γλυκό γράφει τον επίλογο… Kαι κάπως έτσι αρχίζει το ταξίδι προς το όνειρο…

 

Βάπτιση

Με μεγάλη χαρά προετοιμάζεσθε για τη βάπτιση τού παιδιού σας. Όλα σχεδόν τα έχετε προβλέψει: ποιος θα είναι ο ανάδοχος, τι όνομα θα δώσετε, ποιους θα καλέσετε στο μυστήριο, από που θα αγορασθούν τα βαπτιστικά, που θα δώσετε δεξίωση.
Θέλετε η βάπτιση τού παιδιού σας να είναι εφάμιλλη της κοινωνικής σας θέσης αλλά και αντάξια του νέου μέλους όσο το δυνατόν πριγκιπική με όλες τις δόξες και τις τιμές! Μια τέτοια μέρα το North Club Catering δεν μπορεί παρά να βάλει τα ¨καλά του¨ για υποδεχτεί το νέο σας μέλος με την υπόσχεση ότι θα σας μείνει αξέχαστη η μέρα αυτή! Ας γίνει η ημέρα της βάπτισης του μωρού σας, ορόσημο για την εκπληκτική ζωή που το περιμένει. Να το χαίρεστε!

 

Photo gallery

 

 

 

Διεύθυνση
Λ. Τατοϊου 143 , Βαρυμπόμπη

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

6944322134

210 8169614

Email

northclubcatering@gmail.com

Βρείτε μας στο χάρτη

Exit mobile version